A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Functionaliteit | Pixerang Web Galerij

Functionaliteit

Foto's opladen vanuit Adobe Lightroom

Omdat we zo sterk geloven dat Lightroom toelaat om op de meest efficiënte manier uw foto's te bewerken en te beheren in combinatie met Photoshop, hebben we ervoor gekozen om onze Web Galerij in deze workflow tool te integreren. Zelfs zij die niet geloven in Lightroom geraken er toch van overtuigd na een korte introductie.
Foto's importeren, selecteren en doorsturen naar de galerij; iedereen kan het. En het is de snelste en meest efficiënte manier om het te doen zonder iets dubbel te doen.
Eens u het systeem wat in de vingers hebt, spendeert u niet meer dan 1 minuut (60s) aan het online plaatsen van uw beelden. U geeft de galerij een naam, u kiest een paswoord, vult een 'categorie/map' locatie in en klikt upload... That's it!

Eenvoudig navigatie- en bestelsysteem

De hele web galerij is strak en overzichtelijk gehouden, zodat de klant kan genieten van de prachtige foto's en er geen vervelende vensters in de weg zitten. De foto's kunnen in dia/slideshow-modus bekeken worden, of handmatig doorgeklikt worden. Als de beelden voldoende groot online staan kunnen ze zelfs een volledig 30" beeldscherm vullen terwijl ze ook perfect getoond kunnen worden op een iPad of iPhone! Uw klant heeft continu toegang tot een overzicht van de tot nu toe bestelde foto's, en kan van een foto nog formaten bijkiezen, of foto's uit de lijst verwijderen als hij plots een gelijkaardig beeld tegenkomt dat hij verkiest. Bovendien kan de klant kiezen uit 4 talen (NL, FR, DE, EN). Toelaten dat foto's gedownload kunnen worden, of enkel kunnen gemarkeerd worden als 'voor in het (trouw) album' of 'voor het stoef boekje', of helemaal geen mogelijkheid tot aanduiden? Allemaal geen probleem.

E-mail met bestelling

Zowel u als uw klant krijgen een professioneel ogende e-mail met uw logo en alle bestelgegevens op. Elke lijn begint met een miniatuur weergave van de foto. Dit vereenvoudigt het opzoeken van foto's en nazicht van bestellingen bij het afleveren aan de klant. Bovendien krijgt de klant ook nog eens een duidelijk overzicht van wat hij besteld heeft. De e-mail bevat ook nog een pure tekst weergave van de bestelling om eventueel te kunnen afdrukken of verder te verwerken. De tekst die op de e-mail staat kan u zelf vrij aanpassen via de beheerconsole.

Gebruiksvriendelijke beheerconsole

U behoort tot de mensen die toch liever zelf iets meer instelt en sleutelt aan de zaken? Via onze beheersconsole kan u een rits aan dingen aanpassen, instellen en beheren. Van hieruit kan u ook een e-mail naar uw klant versturen om deze op de hoogte te stellen van een nieuwe galerij. Deze bevat dan automatisch de juiste locatie van de galerij en het paswoord. En uiteraard kan u verschillende versies van deze email in templates bewaren, zodat u er voor elke gelegenheid eentje klaarstaan hebt (communie, studio, huwelijk, etc.). Liever geen beelden op de overzichtspagina? Of liever gewoon helemaal geen mapjes, en de galerij enkel toegankelijk via een directe link? Geen probleem.

Gewatermerkte foto's op de server

Uw kostbare foto's worden gewatermerkt op de server gezet (kan aan/uit gezet worden voor elk album afzonderlijk), zodat klanten met slechte bedoelingen van een kale reis thuiskomen. Server of webbrowser hacken heeft geen zin ... Bovendien gebruiken we een watermerk dat en uw naam bevat en een copyright teken dat enerzijds moeilijk er uit te photoshoppen is maar anderzijds niet al te erg stoort bij het bekijken van de beelden.

iPad en iPhone compatibel

Flash was koning, maar Flash regeert niet langer. Onze Web Galerij is Flash vrij waar het moet, zodat ze ook op onze i-vrienden bruikbaar is. De Web Galerij detecteert zelf op welk toestel ze opgeroepen wordt en activeert dan de juiste functies. Op iPhone/iPod kunnen de foto's bekeken maar niet besteld worden. Op de iPad is de volledige functionaliteit aanwezig, net zoals op een gewone computer.

Afhandeling van uw orders verder automatiseren

Door onze kennis en ervaring met RIP-software en Lightroom kunnen we nog een stuk verder uw verwerking en afdrukken van uw bestellingen helpen automatiseren. Dit is ook een van de zaken waar de galerij in de volgende maanden nog sterk verder in zal ontwikkelen. Wij willen dat u met minimale effort uw bestelling kan verzamelen en afdrukken, want daar ligt uw winst!

De toekomst...

  • Elektronisch betalen (Mastercard, Maestro, ...). Laat ons weten indien u hier interesse in hebt!
  • Mogelijkheid tot aanmaken van facturen of levernota van de geleverde bestelling.